Edward Weisse

Edward Weisse er en frisk overgæret øl inspireret af den belgiske WitBier. Vi har tilført øllet en hulme, der giver en frugtagtig smag og aroma. En dejlig frisk øl, der er god på en forårs- og sommerdag, men den kan selvfølgelig drikkes på alle årstider.

50 cl. Pris 3 stk. 120 kr. / 12 stk. 400 kr.

Edward Weisse er inspireret af den belgiske øltype WitBier.  Det er en ale med flot hvidt skum og en uklar hvid/gul farve. Det skyldes, at den er ufiltreret og brygget på en stor mængde hvede.

Hvorfor Weisse:
Vi har udfordret den traditionelle WitBier ved at tilføre en tysk aromahumle sidst i urtkogningen. Dette har stor betydning for øllets friske karakter. WitBier betyder “Hvid øl”. Den hvidlige farve og det tyske bidrag har vi markeret ved at navngive øllen Weisse. Vores Edward Weisse smager dog ikke som traditionelle tyske Weisse.

Hvorfor Edward:
Edward Weisse er opkaldt efter Edward Brewer fra Minnesota. Hans flotte efternavn kombineret med hans berømte reklameillustrationer for Cream of Wheat – der ligesom øllet er et cremet hvedeprodukt – gør det oplagt, at opkalde vores WitBier efter ham. 

Køb her eller hos vores forhandlere